10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Nike sko online dominerer pustende mesh øvre

Posted by admin 04. Jun 2016 0 Comment(s)

Enten du gjør cardio, kjerne, sirkeltrening eller andre gym workouts, dominerer Nike sko grønnlig tone sin pustende mesh øvre, mens levende innslag av blått, grønt og oransje er fremtredende på lissene, flywire system, indre fôr, hæl enhet og outsole.Sandwiched i mellom en skarp hvit mellomsåle enhet, er modellen avsluttet med svarte swooshes og et fjell grafisk brukt på tunger og høyre innersåle.

Ultralight Support billige nike sko ultralette Flyknit øvre konturer til foten for en komfortabel, støttende passform. den karakteristiske flywire system definert ved sin intrikat strikket øvre som gir lett støtte og en tettsittende, sokk-lignende passform, med tone lær overlegg på hælen, og tilbyr en adaptiv, nedlåst føler også.


En måned senere tar vi en titt på en ny colorway som ser ut som noe mer folk ville være villig til å bære. En oppdatering på den mest polstrede Nike Free er tilgjengelig, Nike Free 5.0 faller enda mer vekt, takket være mindre øvre lag for en virkelig lette, men cushy følelse.

Nike Free 5.0+ Billig Menn Sko Grå Salg