10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Salg OFF White X Nike Air Vapor Max 2018 Flyknit OW Joggesko Oulet

Posted by admin 03. Mar 2018 0 Comment(s)

Salg OFF White X Nike Air Vapor Max 2018 Flyknit OW Svart Joggesko Oulet

Må innrømme at i produksjon av gimmicker er OFF-WHITE vert / designer Virgil Abloh virkelig en "ingefær". Kjøtt, vil aldri spise munnen av stykket av de mest velduftende. For ikke å nevne "kjøttet" av OFF-WHITE x Nike, vet du ikke engang når det er "ute av pott".
I tillegg til å sende Billige Nike sende sko til venner som A $ AP Rocky, Luka Sabbat, Kim Jones (og til og med Michael Jordan), før du sender hverandre, vil du skrive hverandres navn eller kallenavn, ikke nevne mer Rituell følelse. Men om salget vil være, når salget ikke er et ord å avsløre, kort sagt, er det sjalu av deg og meg.
Etter det Nike Joggesko store slashet, lyktes Virgil Abloh å skape en visuell stil som ligner "Industrial Specification." Enkle og rå, minneverdige mennesker. Og denne gangen han også "manuell" design brakt til Nike samarbeid.
Skoder og mellomsåle ble ironisk trykt "SKOELER" (skosler) og "AIR", så redd at du ikke kjenner tekstforklaringen, da designet er veldig heslig.
 Som den første eksponeringen av en, i tillegg til bare "manuell" utskrift, erstattet Swoosh også siden av den mer industrielle følelsen av aluminiumsfolie, kanten der er åpenbar sutur. Skarlet "NIKE AIR" sko ble sydd på siden av tungen, tungen er OG selv se kanten av den gule svampen. På samme måte har denne OFF-WHITE x Nike Air Force 1 også et par hvite versjoner.
I den klassiske OFF-White X Nike "Chicago" fargebaserte, i tillegg til det nevnte, maske, lær, suede tre slags materiale sammensetning av sko kroppen; Swoosh var "ikke forsiktig" å sy bare to i siden, fluorescerende oransje, grønn, Hvite tre skosler, og skjult i innsiden av skoene skinn "85". Virgil Ablohs dekonstruksjon og collage dette OFF-WHITE x Air Jordan I er spesielt uttrykt.
Beaverton,Billige OFF-White X Nike Oregon er Nike i Beaverton, Oregons globale hovedkvarter, og 1985 som AIR JORDAN jeg ble født. Så grei "manuell" i de resterende delene har dukket opp, men hver gang navnet på skoene og "fødselsdato" vil bli endret tilsvarende.
2017 VaporMax viste seg å være med i dette fellesnavnet, vi må ikke ved et uhell, fargen er mer populær Triple Black Black modellert. Den opprinnelige smelteformen passer i samme farge Swoosh endret til hvitt skinnutsmykking, svart og hvitt kollisjonslys og skygge, det er OFF-WHITE. Skohull suppleres med sying av lærforsterkning, den innvendige trykte teksten på grunn av øvre stoff og hæl etterfulgt av smeltematerialeforskjell, er det betydelige forskjeller i skarphet. I den opprinnelige Flyknit flettet tungen over, dekket med et lag tykk perforert svamp tunge, retro NIKE SPORTWEAR krage logo og MADE IN CHINA iøynefallende.
Dette årets hot shoe Air Max 97 GHOSTTING-tema som medlem, OFF-White X Nike Joggesko mens du beholder den opprinnelige silhuetten av kroppens sko, bruker et hvitt deksel hele kroppen. Lysnettet gjennom smeltebindingen med hverandre, noe som skaper den opprinnelige uforlignelige lysfølelsen. Samnavnet til de mest gjenkjennelige inne i teksten og ytre siden av skohuset øker sorte smelte Swoosh ekkoer, for dette par hvite skoene gir en sterk iøynefallende effekt.