10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Ny Nike Joggesko Nike Air Zoom Structure 20

Posted by admin 21. Mar 2017 0 Comment(s)

Billig Nike Air Zoom Structure 20 Herre Joggesko

Nike Joggesko er utviklet for å bedre hjelpe idrettsutøvere og kjører entusiaster å bedre oppnå sine mål, og har stabile joggesko, demping type, fleksibilitet, etc. utmerkelse til å tilpasse seg forskjellige kjøre trening, og i dag snakker vi om en stabil joggesko --Nike Air Zoom Structure 20. Navnet på den digitale, kan vi se at dette er en har vært ute til 20. generasjon av joggesko, er slagordet "stødig som alltid."
I øyeblikket for å få Nike Air Zoom Structure 20, vil første varsel er Flywire snøret teknologi vamp fra forrige generasjon av "bredbånd" design endres tilbake til den tradisjonelle "lineær", men uavhengig av støttetråd visuell eller iført erfaring er forskjellig fra andre sko. Hvis vi ser på innsiden av skoen kroppen, en ny form for Dynamic Support Dynamic Support system gir en fornøyelig, kan ikke vente med å kom til fots.
Når føttene til Nike Air Zoom Structure 20, kan lyset nevner skolissene føler Dynamic Fit teknologi pakken dynamisk passform og glatt. Når slips skolisser, tær som vanlig warm-up kjøre med den høye ben løft, for å være ærlig ikke føler for mye fra forfoten Zoom Air i ryggen, men til slutt er det slags delvis tykkelse stiv følelse. På grunn av mengden for varus, til medial sterk støtte gir liten rekke praktiske sikkerhet ankelen helt utelukkes skadde risiko.
Benytte seg av det fine været, road race testen valgte vi ti kilometer utendørs, siden i slutten montering scenen for delvis tykkelse spørsmål, eller velge å forfot kjører metoden. Etter ca en kilometer, forfoten sakte bort, Zoom Air Show få tilbakemeldinger hvert skritt blir fleksibel, pluss spredning honeycomb yttersåle for støtdemping middelklasse løpere bør ha for å møte etterspørselen. Den doble støtten Flywire og Dynamic Fit kan sies å utfylle hverandre, i hjørnene åpenbart føler støtte fra øvre, i betydningen av en sterk pakke uten å miste komfort. Siden bruk av evalueringsversjon H2O frastøte vannavstøtende materiale, så når Roadrunner Xiao Bian finne mye tilstedeværelse av pytter på veien, på innsiden av skoen kroppen er alltid tørr.
Selv om vi valgte flymesh pustende overdel, men kan bruke en sprutsikker belegg skyld, så litt mindre pustende, men tror fortsatt at den vanlige versjonen kan redusere slike problemer. Det er en litt tykk på slutten, kan en følelse av plass til glede for løperne være noen egnet.
20 år gammel, er nok til å gjøre en ung mann til å forstå verden, 20 år gammel, moden nok til å gjøre Nike Structure serien, så ett par joggesko til å følge vår vekst er fortsatt veldig verdt å ha, til fots og fløy opp.