10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Ny Nike Air Max 97 Herre Dame Joggesko Online

Posted by admin 05. Dec 2017 0 Comment(s)

Ny Nike Air Max 97 Herre Dame Solv Rod Joggesko Online

Biomekaniske behov,Nike Free Run og gir støtdempende løpesko kan deles opp, for å tilveiebringe stabilitet, gir bevegelseskontroll i tre kategorier. Gi støtdemping joggesko vanligvis har mykere såler sandwich, bistå foten i bevegelse selv med makt for å hjelpe foten sjokk. Sko er vanligvis lettere, stabiliteten vil være relativt dårlig. Gi stabilitet joggesko, en såle med en stort sett jevn kraft eller den indre søyle som har en sandwich-struktur.
Disse spesialdesignet for å forhindre Nike Free skade på grunn av overdreven valgus fot forårsaket gi god støtte for foten, styrke og holdbarhet indre kanten. Løpesko gi bevegelseskontroll, typisk forholdsvis stiv, er det mulig å redusere eller kontrollere overdreven varus- av foten, ankelen hindret, idet vekten av slike tunge joggesko enn løpesko typisk annen. Er generelt konfigurert som indre søyle med en ensartet kraft, for å styre rotasjon av foten, gir persistens Såle, mer slitesterk gummilaget.
USA Fun Science Side 12. januar siterte lederen av studien, fysioterapi og Casey Kerrigan rehabilitering professor ved University of Virginia som å si, uten tvil, er trening bra for helsen, men jogging eller turgåing vil øke presset på noen av leddene, kan føre til kne, hofte og andre deler av ankelen bruskskader, osteoartritt forårsaket smerte forårsaket av den direkte friksjon mellom bein.
Hun sa at folk uavhengig av gange eller løping, bør minimere stresset ledd, for å unngå å øke slitasjegikt.
Kerrigan og kolleger tidligere gjort studier har vist at kvinner bærer høye hæler kneet tåler mer trykk enn når barbeint, lett føre til leddskader. Deres siste studien fant at joggesko forårsake leddskader mer enn høye hæler, fordi joggesko pute til tross for en økning i fleksibilitet, bedre komfort, men avanserer også høyden på skoen.
Forskerne valgte 37 kvinner og 31 menn som testpersoner. Disse menneskene er vant til å kjøre fitness, kjører minst 24 kilometer i uken. I laboratoriet testobjektet før du kjører barbeint på en tredemølle, og deretter sette på joggesko kjører igjen. Forskere i deres kne, hofte og ankel er merket for å lette oppløsning i kameraet for å observere bevegelsen av leddet. I mellomtiden, til tredemøllen stress test plate måle trykket påført på løperen vekt størrelse og retning av skjøten, når de endelige målefokus leg løpere, hver del av den felles dreiemomentet og torsjonskrefter.
Resultatene av forskernes overraskelse,Nike Air Max 97 kne, hofte, ankel dreiemoment øker betydelig slitasje joggesko, 38 prosent mer enn å kjøre barbeint. Og dreiemoment på kvinner iført høye hæler økt ca 20% til 26% barbeint.
Men det er en dobbel trenings fot joggesko for å beskytte føttene fortsatt spiller en aktiv rolle, tross alt, er vi ikke barbent på veien eller sporet løp.
Billige Nike Air Max 97 Ifølge en komfortabel første resultatene av denne studien, kjører vi best barbent. Amerikansk forfatter Christopher McDougall, i sin bestselgende bok "Born to Run" i markedsføringen av barbeint løping. Faktisk er denne måten å løpe, faktisk blitt mer populær.
Men forskerne er ikke enige. Cregan sa at selv barfodet kjører, avhenger av hva slags materiale. Hvis du kjører barbeint på asfalt eller betong fortau som en hard, trykk ledd ikke med rimelighet kan bufret, har kroppen til å gjøre større innsats for å opprettholde balansen av krefter vil til slutt føre til at hele kroppen tretthet og slitasje.
Selv om det ikke bidrar til Nike Air Max 97 Joggesko kneet i noen henseender, for eksempel bue pad, men virkelig joggesko for å beskytte føttene, men også for å unngå Tibia periostitis og andre skader. Så Kerrigan råder: "Ye joggesko, vanlige sko verdt å nevne at folk skal velge å gjøre seg selv føler mest komfortable sko mens du kjører."