10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Nike Joggesko Ny Nike Free 5.0+ Salg

Posted by admin 05. Oct 2016 0 Comment(s)

Nike Joggesko betale mer oppmerksomhet til den nye generasjonen av Free-serien Natural Motion Natural Motion begrepet frigjøring føtter, sette føttene endre våkne. Les "born to run" denne boken for venner kan alle barfot og minimalistiske joggesko interessert, svært populære de siste årene, barbeint minimalistisk, FREE-serien er en serie av barbent joggesko, synlig NIKE forutsi 10 år siden utviklingen i retning av joggesko, joggesko verdig av verdens ledende merkevarer.

Nike Free 5.0+ Billig Salg
Nike Norway øvre med en sømløs konstruksjon, er det mulig uten å øke vekten av skoen legeme, og for å gi bedre støtte styrke og slitasjemotstand. Toppen av tå med en lett og relativt slitasje veve mesh øvre gir god pusteevne. Til fots tå kanten av lettere øvre del har vi gjort for å styrke og øke holdbarheten.
Nike Free 5.0+ såler kutte dypt, signatur karakteristikk av Nike Free serien; til slutt bruk av tynne Phylite materiale, kjent som elastisitet er dobbelt yttersåle. I deler av hælen kan du se ordene 5,0.
Nike Free 5.0 + inne design, og den ytre delen er veldig lik. Det midtre legeme av skoen, som bruk av tynnere lag mesh. Nær innsiden av hælen delen er det ord NIKE FREE.
Nike Free 5.0 + bruker Nike Flywire teknologi og flat blonder knyttet sikte på å gi en mer behagelig passform og en støttende effekt. Den delen av tungen av single-chip design aktiviteter. Hælen er utformet for å etterligne humant fysiologisk struktur, nesten sirkulær form, med bakken når foten vridning, og dermed gi løperne mer naturlig utvalg av bevegelse og fleksibilitet.
Løping er ikke bare en eneste rett linje bevegelse fremover, når frem bane er svært kompleks, og kombinerer en rekke idretter roll, vridning og bøying, bøying grooves kutt i yttersåle sekskant, kan vi tilby seks forskjellige fokuspunkt, for å bidra mer til å flytte løpere. Innsiden av foten under tå tommel, bruk en hardere gummi, kan øke slitestyrke og grep i kritiske områder.