10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Nike Joggesko-Nike Free 3.0 Flyknit Gjennomgang

Posted by admin 12. Oct 2016 0 Comment(s)

Nike Free 3.0 Flyknit Billig Dame Joggesko

Nike Free 3.0 Flyknit samlede føler seg mer glatt, veldig Genjiao sko, kan soles mindre område garanteres nøyaktig følelse av veien på jorden. Men tross alt, ikke danne et par av ren fart trening sko, myk bunn pute over plast rullebane, ute av stand til å gi full force feedback responsen ikke er tilstrekkelig, vil det absorbere mye strøm.
Såler myke og harde moderat, ingen fart krav Nike Free 3.0 Flyknit ytelse fordeler i form av komfort betydelig. Ikke på grunn av en tynnere såle bakken mens følelsen sterk.
Nike Free 3.0 Flyknit forrige generasjon sentral problem i utgangspunktet er løst, for eksempel i beina på undertrykkelse, slik som stabiliserende innflytelse på den øvre elastisk yttersåle ikke eksisterer. Men fortsatt ikke kan danne et par og hyppig trening for å håndtere langdistanse joggesko
Nike Joggesko sko nytte av lys, god pakke, er komforten bra, og veldig pen. Men mer egnet for kortdistanse 10 km eller mindre avslapping løpetrening . Nike Norge som sommer delen er også de viktigste begrepene komfort og fleksibilitet, i stedet for å la det å bære den grusomme langdistanse trening.