10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Nike Free Flyknit 3,0 Anmeldelser

Posted by admin 08. Jul 2016 0 Comment(s)

Nike Free 3.0

Nike (Nike) for å "våkne opp til dine føtter" som tema lansert en ny generasjon av Free, utgitt 2014 Nian pust flere versjoner 3,0 til 5,0, sammenlignet med i fjor, hva som hadde blitt gjort for å forbedre og styrke.

2014 lanseringen av Nike Free serien, 3,0 til 5,0. Ikke er representative for den nominelle verdien av denne versjonen, men representerer en grad barbeint. 10 representerer en vanlig joggesko, 0 representerer helt barbeint. I denne navngiving, har denne evalueringen vært svært nær 3,0 av barfot følelsen. Gratis familien iført føler meg veldig myk, Nike (Nike) sko beste komfort. Og i fjor hele øvre strekningen veve er forskjellig, årets versjon er kun brukt en del av foten strekningen etablering. Dette reduserer følelsen av press på foten. Forbedret komfort. Men på grunn av super myk stretch overdel og såler med tå delen eller trekkes. Selv om det ikke påvirker komfort, men vil påvirke driften av kontrollen av tyngdepunktet. Den neste generasjonen av Nike Free kan vedta en fleksibel tilnærming område og uelastisk regioner for å kontrollere intervall såler flat.

Sekskantet cutting forbedrer stabiliteten i sålen er et veldig stort skritt fremover. For å opprettholde fleksibiliteten Free3.0 kuttet veldig nær, om dette Nike under "original kapital", ved hjelp av en spesiell EVA. Dette kuttet EVA kan garantere en så dyp groove i sporet, men røttene vil ikke være brutt.

Nike Free 3.0

Shoe kroppen er smal, hele følelsen av pakken nær foten sokker. Den generelle utformingen av mellomsåle også sørge for at den samlede pakken til den tidligere flaten hæl. Landingsområdet er svært smale, myke såler, og derfor behovet for bedre ankelstyrken for å opprettholde stabile lange avstander.

Det anbefales å bruke sokker å bære Free 3.0. Uavhengig av sko og såler av hvor komfortabel gjør, men for å sikre at den endelige mansjetter og pakke av snøret posisjon i ankel eller bruk av elastiske strekk praksis. Ingen måte det samme som en vanlig joggesko utformet ankelstøtte myk pakke. Barefoot kjører i lang tid vil bære ankelen og akillessene.

Speed ​​Training

Han har vært iført Free 3.0 sekund hastighet trening. Det er gjort på lekeplassen. Generelle følelsen relativt glatt, veldig Genjiao sko, såler mindre område kan garanteres nøyaktig følelse av veien på jorden. Men tross alt, ikke danne et par av ren fart trening sko, myk bunn pute over plast rullebane, ute av stand til å gi full force feedback responsen ikke er tilstrekkelig, vil det absorbere mye strøm.

Avslapping trening run

3 ca 10 kilometer avslapping kjører. Såler myke og harde moderat, er det ingen fordel i hastighet krav Free 3.0 Comfort ytelse betydelig. Ikke på grunn av en tynnere såle bakken mens følelsen sterk. Dette er kanskje den viktigste bruken Free-serien, om lag 10 kilometer avslapping løpetrening.

Lang avstand trening

En gang vært den lengste 30 km trening. I andre halvdel av sålen er nesten ingen støtte. Redusert muskelstyrke for ilandføring av kontroll blir svakere. Yttersålen Free3.0 begrense det er veldig ustabil. Det betyr ikke anbefale full maraton løpere 3 timer og 30 minutter utenfor disse skoene med en langdistanse løp.

oppsummering

Flyknit Free 3.0 vil være den siste generasjonen hovedproblemet var i utgangspunktet løses, for eksempel i beina på undertrykkelse, for eksempel virkningen av den øvre elastiske stabil yttersåle ikke eksisterer. Men fortsatt ikke kan danne et par og hyppig trening for å håndtere langdistanse joggesko. Slike som slitasje gummi yttersåle med forrige generasjon, fra dagens nivå på slitasje på visning kan bare støtte ca 600 km kjørelengde.

Sko fordel av lys, god pakke, er komforten bra, og veldig pen. Men mer egnet for kortdistanse 10 km eller mindre avslapping løpetrening. Nike (Nike) som sommer delen er også de viktigste begrepene komfort og fleksibilitet, i stedet for å la det å bære den grusomme langdistanse trening.