10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Nike gratis joggesko er barbeint ny sensasjon

Posted by admin 28. May 2016 0 Comment(s)

Nike gratis joggesko er barbeint serien, er som en av de mest pinup for Nike fans. i løpet av årene. Mens de gratis joggesko 'viktigste egenskap er å la føttene til mimetiske barfot føler, la føttene akkurat som å kjøre på barbeint til aktiviteter, bøying og gripe bakken.

Nike Free 4.0 Flyknit Billig herre Joggesko Grønn Grå Salg

Nike Free 4.0 Flykit joggesko sko salgs hæl er holdbart, dannet med karbonfiber rubber. Nike joggesko fleksibilitet evaluering nivå, 0,0 for barbeint løping, 10,0 for vanlige joggesko. Nike Free 4.0 Flykit tilbyr en easeful passform som samsvarer med formen på foten din og ultimate fleksibilitet som gjør at den kan bevege seg uhemmet. Body flyknit øvre integreres med dynamiske Flywire kabler for en tettsittende, sokk-lignende passform som beveger seg med foten samtidig som den tilbyr både støtte og pusteevne.

Nike sko på denne innovasjon er en fordel i trening spillested, og umiddelbart tilbakemeldinger, rask omforming, og til slutt bringe bedre produkter for idrettsutøvere. De endelig ferdig opprinnelig tenkt at teknologisk sterkere, mer egnet for sport Nike sko free, bekreftet kraften i enheten.