10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Kjøpe Ny Nike Air Max 2017 Menn Joggesko Norway

Posted by admin 22. Jan 2018 0 Comment(s)

Ny Nike Air Max 2017 Menn Joggesko Mørk Blå

Løpesko, også kjent som sportssko,Nike Free Run i henhold til behovene til biomekaniske løpesko, kan deles inn i å gi støtdemping, og gir stabilitet, og gir tre typer bevegelseskontroll. Gi støtdemping av løpesko, vanligvis mykere smørbrødsåler, som støtter foten ensartet kraft under treningen, for å hjelpe fotstøtabsorbering. Sko er vanligvis lettere, stabiliteten vil være relativt dårlig.
Gi stabiliteten til løpeskoene,Nike Free såler har vanligvis en ensartet kraftkolonne eller medial med en sandwichstruktur. Løpesko, som er sportstyrt, er generelt stive og reduserer eller kontrollerer overpronasjon av foten for å hindre ankelskader, som vanligvis veier mer enn andre løpesko.
I følge biomekanikkens behov kan løpesko være delt inn Menn Joggesko i å gi støtdemping, og gir stabilitet, og gir tre typer bevegelseskontroll. Gi støtdemping av løpesko, vanligvis mykere smørbrødsåler, som støtter foten ensartet kraft under treningen, for å hjelpe fotstøtabsorbering. Sko er vanligvis lettere, stabiliteten vil være relativt dårlig. Gi stabiliteten til løpeskoene, såler har vanligvis en ensartet kraftkolonne eller medial med en sandwichstruktur.
Disse spesielle designene forhindrer skader forårsaket av over-valgus i foten og gir god støtte og utholdenhet til fotens midtre kant. Løpesko, vanligvis sporty, er generelt stivere. De reduserer eller kontrollerer overprotasjon av foten og forhindrer ankelskader, som vanligvis veier mer enn andre løpesko. Konstruksjon er generelt den indre kolonnen for den ensartede kraften som brukes til å kontrollere fotens indre rotasjon, sandwich for å gi varig holdbarhet, det ytre laget av gummi er mer slitesterkt.
I sportsvaren butikk skovegg,Nike Air Max 2017 plukke opp en løpesko å observere fra yttersålen, er yttersålen generelt dekket med sålen, dekket med en rekke spesielle linjer, midt kan det være mye grøft tilbake, Mesteparten av fargen er svart, det er andre farger, tykkelsen er vanligvis 3-5mm. Yttersåle er hovedrollen i direkte kontakt med bakken for å spille rollen som slitesterk, glidende, full av linjer og sporet tilbake er å spille denne rollen. Yttersåle er vanligvis karbongummi, denne gummi er mer slitesterk, mens glidende effekt og vekt er også mer ideell.
Mellom yttersålen og den fargerike øvre delen er det ofte en hvit mellomsåle. På slutten av den generelle tykkelsen på ca. 1-2 cm er hovedrollen å buffere vibrasjonen fra bakken. Hvis det ikke er noen mellomsåle, vil løpeskader på kroppens vibrasjonsskade være svært ugunstig. Derfor er en rekke høyteknologiske utviklet til mellomsåle. De kalles forskjellige, men hensikten er en, er å finne måter å redusere vibrasjonen, overføre, slik at du føler deg komfortabel og sikker i gang. I slutten av materialet, i tillegg til merket av patentert teknologi som brukes spesielt, er det meste av materialene som brukes EVA eller PU skumgummi. Det gir god elastisitet og lett vekt.
Bunnen opp er Billige Nike Air Max 2017 den øvre delen. Denne delen kommer i direkte kontakt med føttene dine. Det virker som et beskyttende deksel som trygt beskytter føttene dine. Blant dem er den første innleggssåler som berører sålene dine. Sett i skoene, kan du oppleve at innleggssolen ser Tingduo ut. Faktisk er denne delen også gjennomsyret av høyteknologi. Slike som innleggssåler, bruker vanligvis også EVA, men overflaten etter behandling, en økning av adsorptjons- og fordelingsfunksjonene for fotsvette. Det er også noen innleggssåler for å justere støtten til buetområdet, for å oppnå den beste foten og skoen med.
En annen del av den øvre er overdelene. Denne delen er den mest kompliserte og vanskelige delen av skodesign. Dette refererer hovedsakelig til hvordan man oppnår utseende på sko, stil og funksjon av balansen. Store sportsmerker, ofte hvert kvartal, lanserte mange attraktive nye stiler, slik at kjøpere vesken. Fra det funksjonelle synspunkt er denne delen av hovedhensynene: pustende, komfortabel, tett beskyttelse av foten og ankelen, snørebåndet og andre faste og enkle å bruke.
Løpesko med Nike Air Max 2017 Joggesko støtdempere gir nok elastisitet for å beskytte føttene mot vibrasjoner. Suspensjonseffekt god løpesko fleksibilitet vil være relativt svak. Kjører, den ytre siden av foten vil være den første kontakten med bakken. Det samme fulle type person, slitedeler såler, men kan være forskjellig, fordi hver person kjører holdning er annerledes nok under trening normal bakken bør være hælen først, og deretter fokus faller på hele foten, deretter Glatt overgang til fem tær, mens kraft og slitasje.