10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Kjøpe Billig Ny Nike Air Vapormax Flyknit Joggesko

Posted by admin 29. Aug 2017 0 Comment(s)

Beste Nike Air Vapormax Flyknit Gra Hvit Joggesko

I 1978 begynte den revolusjonerende Nike Air-Sole luftpute å kutte ut i Nike's fottøy. I 1987 Nike Air Max 1 på en transparent måte pute vises i hælen, denne skoen slik at fans kan føle komforten av Air-Sole, og se deres sanne kapasitet. Siden da en ny generasjon av Nike Air Max joggesko, med sine iøynefallende fargekombinasjoner, demping og pålitelig ytelse og lav vekt, ble raskt populær blant idrettsutøvere og samlere i.
Nike Air Joggesko Flyknit Technology Origin Nike Flyknit teknologi design inspirasjon fra de løpende idrettsutøvere, de hadde ønsket å ha et par sokker så behagelig og passform fot type sko. For å oppnå dette, Nike samarbeide programmerere, ingeniører, designere, danner et sterkt team og lansert en fire-års forskning og utvikling, utvikling av avansert teknologi, for å skape en varig økonomisk struktur og ekstraordinære skjønnheten i en av de strikke overdel. Bare et enkelt lag av materiale, for å gi den øvre nøyaktige støtten, fleksibiliteten og permeabiliteten. Dermed skaper et lys hvis fjærene, passer foten type sømløs en av de øvre. Vær oppmerksom på at med penger, men fargen på varen kan variere med hensyn til materiale og så litt annerledes, er denne siden produktbeskrivelse for referanse, spesifikt produkt informasjon, vennligst vinne i slag.
Nike Air Vapormax Flyknit laget av et polyestergarn dannet av den øvre teknologi,Nike Air Vapormax Flyknit Joggesko som ikke bare har lav vekt, fleksibilitet og slitestyrke, men også av den naturlige linje og linje perforeringer forskjøvet formasjon, øker permeabiliteten av den øvre sex. Basert på den spesielle karakteren til Flyknits øvre materiale og håndverk, kan mønster og farger som presenteres av venstre og høyre sko, ikke være nøyaktig det samme.
Billige Nike Air Vapormax Flyknit oppusset varmen, fortsatte luftdesignrevolusjonen. Komplett visuell design hjelp Air Max demping igjen gjennombrudd, kombinert med fleksibiliteten til Nike Flyknit overdel, lett konsistens og fleksibilitet til å lage både en ny topp på seg fritt Air Max design.