10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Kjøpe Billig Nike Air Max 91 Dame Joggesko

Posted by admin 26. Dec 2017 0 Comment(s)

Billig Nike Air Max 91 Dame Joggesko Hvit Peach

NIKE navnet,Nike Joggesko i øynene til Vesten er veldig heldig, og lett å lese og lett å huske, kan være veldig høyt. Nike-logoen symboliserer vingene av den greske gudinnen til seier, som representerer fart, så vel som dynamisk og forsiktig. Nike Nike varemerke, er mønsteret en liten krok, konsis stil, akutte, for eksempel lyn, å se folk tenker på fart og eksplosivitet etter bruk av Nike sportsartikler produsert. For første gang med "Nike" navn joggesko, såler firkantede konvekse tabletter for å øke stabiliteten, er skoene foret med knivformede kurvede hake, et symbol på gudinnen vingene.
Joggesko, Nike Norway også kjent som sportssko, joggesko biomekanikk er nødvendige for å tilveiebringe støtdemping kan deles opp, for å tilveiebringe stabilitet, gir bevegelseskontroll i tre kategorier. Gi støtdemping av løpesko, vanligvis mykere smørbrødsåler, som støtter foten ensartet kraft under treningen, for å hjelpe fotstøtabsorbering. Sko er vanligvis lettere, stabiliteten vil være relativt dårlig.
I følge biomekanikkens behov kan løpesko være delt inn i å gi støtdemping, og gir stabilitet, og gir tre typer bevegelseskontroll. Gi støtdemping joggesko vanligvis har mykere såler sandwich, bistå foten i bevegelse selv med makt for å hjelpe foten sjokk. Sko er vanligvis lettere, stabiliteten vil være relativt dårlig. Gi stabiliteten til løpeskoene, såler har vanligvis en ensartet kraftkolonne eller medial med en sandwichstruktur.
Disse spesielle Nike Air Max 91 designene forhindrer skader forårsaket av over-valgus i foten og gir god støtte og utholdenhet til fotens midtre kant. Løpesko gi bevegelseskontroll, typisk forholdsvis stiv, er det mulig å redusere eller kontrollere overdreven varus- av foten, ankelen hindret, idet vekten av slike tunge joggesko enn løpesko typisk annen. Er generelt konfigurert som indre søyle med en ensartet kraft, for å styre rotasjon av foten, gir persistens Såle, mer slitesterk gummilaget.
Amerikanske Billige Nike Air Max 91 forfatteren Christopher McDougall fortaler at hun kjører barfot i hennes bestselgende bok, Running for the Run. Faktisk er denne måten å løpe faktisk stadig mer populær.
Men forskerne er ikke enige. Nike Air Max 91 Joggesko Cregan sa at selv barfodet kjører, avhenger av hva slags materiale. Hvis du kjører barbeint på asfalt eller betong fortau som en hard, trykk ledd ikke med rimelighet kan bufret, har kroppen til å gjøre større innsats for å opprettholde balansen av krefter vil til slutt føre til at hele kroppen tretthet og slitasje. Selv om det ikke bidrar til joggesko kneet i noen henseender, for eksempel bue pad, men virkelig joggesko for å beskytte føttene, men også for å unngå Tibia periostitis og andre skader. Så Kerrigan råder: "Ye joggesko, vanlige sko verdt å nevne at folk skal velge å gjøre seg selv føler mest komfortable sko mens du kjører."