10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Billige Nike Zoom Pegasus 32 Nike Zoom Pegasus Joggesko

Posted by admin 10. Mar 2017 0 Comment(s)

Billig Nike Zoom Pegasus 32 Herre Dame Joggesko

Pegasus tå i Nike Zoom Pegasus 32, i tillegg til yttersåle strekker seg opp som slitasje gummi støtfanger tå utenfor, på begge sider av tå-området også sluttet seg til gjennomsiktig innpakning TPU materiale. I tillegg til den beskyttende effekten utenfor dette laget pakken gir også en viss støtte for forfoten øvre, så Pegasus forfot øvre 32 oss ikke liker tatami matter spredt på samme fot.
Faktisk kan det oppsummeres i en setning eneste utforming Billige Nike Zoom Pegasus 32, med forrige generasjon Pegasus nøyaktig 31 såler." Begynnelsen av denne artikkelen sa også eneste likheten med den forrige generasjonen av Pegasus 32 er nær 99,99%. Så når du tenker på hvordan du skal introdusere den eneste Pegasus 32 Pegasus 31 vil plutselig tenke så lenge transplantasjon nok.
"Nike cushlon såle skummateriale er i bruk, samtidig avbrytes den siste stor grøft i bunnen av utforming, henholdsvis i en tett struktur av små dempe sporene. Dette øker den totale sikkerheten for midtsålen også ikke miste Lagre sjokk effekt, mer viktig er resultatene av tradisjonelle materialer i mer robust enn force feedback på nytt materiale. "
"Nike Zoom Pegasus 32 Joggesko hender bygget for å øke Zoom Air hæl støtdempende egenskaper, i motsetning form av Air Max pute hul enhet Zoom Air pute kan gi en mer solid utmerket støtdempende effekt." I tillegg, "hellingen av hæl sko det ikke uvanlig, gjennom ramper for å veilede bedre overføringshastighet, slik at løpere får bedre hastighet utgang. "
"I Nike Zoom Pegasus har blitt mye kritisert i den robuste yttersåle design Pegasus 32 er helt subversive. Demping en klar guide til bedre lede virkningen forårsaket av effekten av bakken for å forbedre stabiliteten i .32 poeng vaffel bump i tillegg til å designe en hyllest til det første året av Pegasus utenfor, og kan effektivt øke yttersåle grep på glatt føre kan jevn fremgang. hvelvet forfoten flyt linjen er også for å få bedre fart tilbakemeldinger, selvfølgelig, også løpere oppfordres til å bruke mer makt har en tendens til forfoten kjører holdning. "