10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Billige Nike Free 5.0 Ny

Posted by admin 07. Sep 2016 0 Comment(s)

Billige Nike Free 5.0

Oppdater Nike Free 5.0 er ikke gitt gratis knipe, og tungen er gratis å gå dit og gjøre hva de vil, innenfor rammen av snøring ring. Bortsett fra en rekke fordeler sammenlignet med samme periode i fjor på funksjonen (vi vil introdusere noen, som vanlig), er det den tradisjonelle strukturen.

Syntetisk lagdelt hele støtfangeren tå, og to motsatte endepartier av den første linje av perforeringer er også et syntetisk bro ..

Fusion syntetiske programmer har blitt kraftig redusert, og denne gangen - det er akkurat nå begynner å mediale på grunnlag av håndflaten, og buer løpet tå boksen, på linje med den første raden med blonder strimler.

Tå støtfanger har blitt myknet; i tillegg til toppen av buen syntese ingen syntetiske.

De maljer er syntetisk, men ikke fortvil. Det er noen bøyde ikke rote.

Nike Free 5.0

På innsiden av det store mesh-området. Hvor en mykere side, bedre fot åpning.
Forfot nedre base - inkludert støtfanger tå - er laget av disse materialene, syntetisk avskaffe overlappende krav. Syntetisk smeltet bare i tå støtfanger og forsterkning langs perforeringen. Ja, blonder ring og ryggmarg Flywire guidet. Lagt sammenlignet med tilsvarende mediale forfoten 2014 mer åpen mesh området.

Fjorårets 5.0 gratis nettverk synes å ta inspirasjon fra Flyknit, og valg av stoff som har en grov tekstur. Vi må også påpeke at forfoten nettverket uten fôr - det andre laget under duken - dette synet kan bli oversatt til en grov grov følelse inni. 2015 utbedret helt gratis, og årsaken bak denne endringen er at Nike velger å kalle ut 'støvler bygge "grunner.