10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Billige Nike Air Max 2016 Joggesko Menn Dame Online

Posted by admin 22. Nov 2016 0 Comment(s)

Ny Nike Air Max 2016 Menn Dame Joggesko

Du investerer i å kjøre utstyr, Nike Air Max i tillegg til å håpe at deres idrett mer profesjonelle, mer langsiktig håper at utstyret kan brukes. Men noen vanlige feil selv gjøre høykvalitets joggesko og sports forkorte livet. Her er noen notater, lære deg hvordan du kan beskytte utstyret kjører som om de var på intensiven som kjører.
I teorien, et par joggesko nok til å støtte oss kjørte 480-800 km. Bestemt antall avhenger av vår vekt, som kjører på gulvet måten en rekke faktorer. Men hvis joggesko på hverdager forsømmelse vedlikehold, eller bruke ikke den rette måten å rengjøre joggesko, joggesko, er det mulighet for pensjon tidligere.
Verktøy: en gammel tannbørste eller myk børste, papp, stoff, dekontaminering rengjøringsmidler
Nike Air Max 2016 Joggesko i overflaten smuss eller fargede blotter senere, en gammel tannbørste eller myk børste belagt med en passende mengde vann eller vaskemiddel (vanlig dekontaminering vaskemiddel kan) og forsiktig skrubbe, og skyll med vann.
Det må bemerkes at på grunn av en rekke joggesko bruke noen reflekterende materiale eller trykkeprosessen alvor, renseprosessen kan ikke brukes sterk kost, men kan ikke dra hardt med en fingernegl eller en skarp gjenstand. På samme tid bør vasketiden ikke være mer enn 20 minutter, og for å sikre at vanntemperaturen ikke overstiger 45 ℃.
Skyll,Billige Nike Air Max 2016 plasserer skyggen til tørk, unngå direkte sollys eksponering, og unngå bruk av åpen flamme oppvarming eller tørking, for å unngå aldring, åpen plast, falming og alvorlig forvrengning.
Etter tørking er ikke anbefalt å våte sko flate, men skosåler loddrett ned mot veggen, for å ventilert sted tørke ved romtemperatur, for å hindre at vann nedsenking i bunnen skum.
Såler og Nike Air Max 2016 Joggesko blonder kan vaskes med vann rett etter ekstraksjon, noen blonder fargen er for lys ikke skitt, kan du kjøpe et par ekstra skolisser.
For å opprettholde den opprinnelige formen på skoene, når den er tørr kan være hensiktsmessig å sette noen papp eller andre fyllstoffer i skoene, som holder opp.