10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Billig OFF White X Nike Air Presto Joggesko Online Outlet

Posted by admin 25. Feb 2018 0 Comment(s)

Billig OFF White X Nike Air Presto Svart Joggesko Online Outlet

OFF-WHITE x Nike, Nike Joggesko det tyngste fellesnavnet i 2017, har vært oppmerksomhet for skoelskere rundt om i verden etter flere måneder med vedvarende gjæring. Tidligere debut i noen oversjøiske regioner, hele settet i videresalgsmarkedet pris så høyt som 50.000 yuan, høy popularitet svimlende.
Denne horror joint endelig innvarsle et stort område av verdensmarkedet,Nike Norway basert på den opprinnelige klassiske stilen, inn i interessante detaljer av den delikate. Xiao Bian komme i forkant av dette OFF-WHITE x Nike "The 10", for å gi deg første gang ut av boksen show, en nærmere titt på design ideer Virgil Abloh passert.
Nylig gal ut av begrenset utgave Zoom Fly SP-område,OFF-White X Nike forskjellig fra den normale Zoom Fly-kommersielle versjonen, så tynn som løkhudets tolkning av hodet. Gjennomsiktig materiale i hele skolegemet, suppleret med de viktigste delene av rammestøtten, vitenskap og teknologi full belastning, den totale vekten er veldig lett, folk ivrige etter. Lysbuen innleiret i ende hele håndflaten karbon plate, Lunarlon demping av et mykt skum og harde skum sammensatt, effektiv enhet demping ytelse, kjørestabilitet og reaksjonsevne.
Som de viktigste Nike Basketball-skoene har Hyperdunk-serien alltid opprettholdt et høyt omdømme. 2017 til React ny pute teknologi med Flyknit veve den øvre, innhente den generelle ytelsen forbedring. I et annet område sko Sock Dart ikonisk stroppedesign, bruker skolegemet fortsatt lette materialer for søm til å bygge, avantgarde-teknologien føles videre! Oransje swoosh yttersåle på den lyse, nydelige iøynefallende, folk kan ikke bære for å lande.
Air Force 1 Nike som historien til de mest klassiske joggeskoene for OFF-WHITE x Nike-joint-serien spilte en sentral rolle. Så tidlig som i 2016, Virgil Abloh besøk til Nike hovedkvarter, fødselen av den første prototypen av den doble felles Air Force 1 "Virgil Abloh" av Mark verktøy kniv og penn. Disse svarte skoene ble først utsatt ved 2016 Miami Design Show, som også er hjørnesteinen i det felles ti terroristparet. Akkurat nå er dette paret av felles markedsføringsversjon av materialet rikeligere, strukturen er mer kompleks. Skolegeme fra det tradisjonelle skinnet, nylontråd, ruskind, bomull og linnedstoffer sammenstrammer, melkeaktig gelé ende ut. Ikke bare med semsket hæl avtrykk som viser Nike logo, "LOGO" teksten ovenfor, "skolisser" font vil være off-white overveie de unike egenskapene med denne designen er injisert i snøringen på hver seksjon, og skoen legeme søm Laget av oransje trekke flere sko for å legge til et snev av levende farge. Tå piercing i den originale formen på grunnlag av dekning av pustende mesh og vanntett materiale. En endring av tidligere Air Force 1-stereotyper, visuelt flere nivåer, prøver å utvikle seg mer i klassiske sko.
Den felles serien Air Jordan 1 er Billige OFF-White X Nike utvilsomt den mest populære lederen. I sin første eksponeringstid, så enkelt og råolje dekonstruksjon, hver detalj vil bli satt opp foran deg naken, "hot eye" er trolig den første inntrykk av deg og meg til det. Vi Tucao for stereotype Tu gjentatt gravert, men foran dette paret skinner. Fra første øyekast uakseptabelt stygg, for å oppdage detaljer om sin originalitet, og etter hvert anerkjent og verdsatt, er dette Virgil Abloh vil sende til vår kjernebudskapet! La flere mennesker, for å forstå bakgrunnen og design sko kunst, lage et tidstestet arbeid. Hvert par sko er innebygd med OFF-WHITE logo-tagget på sine egne produkter, ikke bare fremhever felles unike identitet, flere sko for å legge til en smak av den friske følelsen.
Til Nike classic sokker sko Air Presto modellert på en enkel fortid,OFF-White X Nike Joggesko lett kjole, omvendt tenkning i de rike detaljene i gaten full. Under den opprinnelige kroppsrammen, sy i samme farge Swoosh utsmykking, truende. Etterfulgt av magisk stropp i begge ender med skinnomslag, trykt Swoosh-logo, kompakt. Etterfulgt av et fast nylonmateriale som viser de populære funksjonelle elementene og dekorative iøynefallende AIR-tekst, er spillbarheten ekstremt høy.