10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Billig Ny Nike Free Mercurial Superfly Joggesko

Posted by admin 23. Sep 2016 0 Comment(s)

Billig Nike Free Mercurial Superfly Menn Sko

Først, i motsetning til tradisjonelle Free Mercurial Superfly er et par fotballsko fotballsko, high-topp design, og det har dukket opp for første gang Flyknit øvre fotballsko aldri har sett før, slik at skoene passer føttene og mer for å maksimere vektreduksjon krav. Selv om dette motivet fotballsko for mange utøvere, er fortsatt et svært friskt utseende skjer, kan det likevel være noe tilpasset slitasje. Men som et par casual sko, denne type design er mer fasjonable.
Flyknit strikk overdel eksperiment av seg skoene på forsiden av en menighet Flyknit bevis på dette materialet komfort er veldig bra. Og i forhold til å bli brukt i profesjonelle sports sko, er dette skoen design mer egnet for slike uformelle side eiendoms joggesko. Høyne den øvre elastisk stoff, forsterket sko pakke, men på grunn av bruk av materialet er tynt, så slites av det er fortsatt veldig praktisk.
Nike Free Mercurial Superfly brukes i bunnen av Nike Free 5.0. Fra 2004 Free 5.0 generasjon utviklingen så langt, Nike Free vitenskap og teknologi etter 10 år. Free 5.0 i vitenskap og teknologi i det siste tiåret har gjennomgått noen endringer, blant annet graden av tykkelsen på mellomsåle, yttersåle cutting-modus og så videre. Dette paret Gratis Mercurial Superfly bruker samme yttersåle og Free Inneva Woven. Selv om Nike Free har en rekke forskjellige grader av harde og myke klasse, men fra et personlig synspunkt, eller favoritt Free Flex 5.0. Nike Free 5.0 tillater deg å føle deg bedre Free mellomsåle gir unike foten følelse, og ikke fordi sålen er for myk og la bena til trøtthet i lang kjole i.