10% off for bestillinger i løpet 1450kr | Kupongkode: NK12FRE . | Gratis frakt

Billig Nike Air Max 95 Joggesko Online Norway

Posted by admin 21. Jun 2017 0 Comment(s)

Salg Nike Air Max 95 Herre Joggesko

Dersom Air Max 1 lansert en designrevolusjon, Nike Air Max 95 Ze smidd den legendariske status for serien. I 1995, designeren Sergio Lozano simulere den menneskelige kroppen struktur, design aldri før tenkt til virkelighet, var å skape en unik banebrytende design. Tjue år senere, Air Max 95 det første året for å stole på detaljene i omforming den klassiske til det ekstraordinære karisma overlevert sin klassiske stil Fanxian Li. Både menn og kvinner er integrert i utformingen av den klassiske Air Max 95 viste pels og mesh stoff elementer. Fottøy Design fange inspirasjon fra den menneskelige anatomi, utviser det maskeformede stoffet en kombinasjon av materialer som viser en lagdelt struktur i huden gjennom det underliggende muskelfibre slår pels. Fargerike neon sko og øye simulering ribbestruktur til Nike klassiske farger for å skape et fargevalg full av spenning, fylle den kjølige tidevannsforskjellen. Unik mellomsåle er utstyrt med enestående fargesammensetning, med en perfekt blanding av alle konstruksjonselementer, er tykke såler utformet for å skape en presedens Air Max serie, å tilsette en visuell konfigurasjon luftpute i hælen og forfoten område, sterk plast på kjernen utforming.
I 1995, Air Max serien sko innledet et vendepunkt for sin tid. Den nye Billige Nike Air Max 95med en ny designer Sergio Lozano tok å lage både foran og bak vinduet luftpute, som er den serien av Air Max joggesko for første gang å bruke så mellomsåle farge. Og det er ikke basert på den hvite fargen, men bruk av en slik gradering grå + dristig alternativ fluoriserende gul farge. Air Max 95 kom fra de 20 årene det har vært, når denne skoen vil gå ut umiddelbart tiltrukket alles oppmerksomhet. Menneskelige ribbeina, ryggvirvler, muskler og hud er hans viktigste kreative kilde, den første prototypen Air Max 95 ble født.
Inspirert av den menneskelige kroppen av Sergio Lozano designet Nike Air Max 95 Joggesko er en av de klassiske serien i tvil. Nå Samtidig innledet feiringen, inviterte Nike to kunstnerne Andy Van Dinh og Katie Scott, opprettet tre malerier for Air Max 95 sko. Bein og muskler for å vise det første året av sko design inspirasjon, linjer og farger er kombinert med en ny versjon av Ultra og Ultra Jacquard Funksjoner
For mer informasjon om denne skoen, Nike Norway men Xiao Bian tror dette er svært sannsynlig å være en kvinne joggesko, når denne utbyggingen NIKE sko i NIKELAB, betyr det at det er annerledes, tross alt, representerer avant-garde design NIKELAB og siste mote trender.